Meld je aan voor de trainingsdag op 4 juli of 8 september 2023

LET OP! Aanmelden kan t/m vrijdag 9 juni 2023

Sale!

'Eigenaarschap en invloed binnen jouw carrière'

€ 249,00 € 200,00
Sale!

'Eigenaarschap en invloed binnen jouw carrière'

€ 249,00 € 200,00

Speciaal voor alle vrouwen een aanvullende trainingsdag naar aanleiding van jullie enthousiaste deelname aan onze workshop in het Step Up event van Future of Twente. Binnen deze trainingsdag gaan we nog meer ruimte maken voor persoonlijke vraagstukken. 

 

Locatie en tijden:

De training zal plaatsvinden op onze locatie in de Spinnerij te Enschede.
De dag zal starten om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur(inclusief lunch)

 

Onderwerpen in deze dag zijn:

✎ Korte recap over het model 'de kracht van contrast'

✎ Persoonlijke thema's/vraagstukken worden meegenomen

✎ Analyse van jouw persoonlijke communicatie stijl

✎ Trainen vaardigheden non-verbale communicatie

✎ Hoe pak je eigenaarschap en regie in jouw communicatie?

✎ Meer invloed en overtuigingskracht

 

Waarom is EQ zo belangrijk?

Als vrouw binnen een masculine omgeving ervaar je specifieke uitdagingen binnen de communicatie. Er wordt niet altijd naar je geluisterd, je voelt je soms minder serieus genomen. Er wordt daarmee een krachtig beroep gedaan op jouw emotionele intelligentie en daarmee samengaande soft skills. Maar liefst 70% hiervan wordt non-verbaal overgedragen, terwijl training en scholing vaak inhoudelijk gericht is. Als je niet weet wat je laat zien en horen - en hoe dit onbewust door anderen gelezen wordt - kun je ook je invloed niet sturen. Wanneer we dit bewust gaan inzetten verhoogt het ons EQ, kunnen we anderen goed lezen en daarop afstemmen. Het geeft ons 70% meer impact op het resultaat van onze communicatie. Twentify zet zich in om slimme getalenteerde Twentse vrouwen handvatten te geven om daadkrachtig en invloedrijk te kunnen communiceren. Non-verbale communicatie is dé universele taal die mensen zichtbaar, hoorbaar en voelbaar met elkaar in verbinding brengt. Het is de taal van de toekomst.

 

Koop jouw trainingsplek door het product in de winkelwagen te plaatsen en af te rekenen. Deze plek wordt voor jou dan gereserveerd. Je ontvangt een email ter bevestiging en een factuur. Voor meer informatie zie onze voorwaarden

Heb jij een specifieke vraag en kom je graag in contact met ons? Wij helpen je graag.