Wil je kunnen presenteren zoals we dat dat ook al jaren aan nieuwslezers, politici, cabaretiers en televisiepresentatoren leren? Geloof het: het zijn ook maar gewone mensen die dat net zo spannend en moeilijk vinden. Jouw kennis en kunde is ook de moeite waard om gehoord te worden. Je moet het alleen wel durven profi-leren! Je ziet het woord ‘leren’ er al in staan. Ook als je de pers te woord staat of wordt geïnterviewd in een programma of Podcast.

Juist door onze manier van trainen, die uitgaat van wat eigen is aan jou en bij je past, leer je dat in hoog tempo. En vooral met heel veel plezier. Er wordt wat afgelachen. En dat maakt het zo fijn en laagdrempelig. Wat men na afloop zegt? ‘Ik hoef alleen maar meer mezelf te zijn’.

En dat voelt ook echt zo. Je onzekerheid is passé. En je leert omgaan met die spanning in nieuwe situaties. Wat je kunt doen bij een black-out, bijvoorbeeld, áls dat eens een keer gebeurt. Of hoe je kunt zorgen dat je ondanks de vervelende vragen van een journalist toch gezegd hebt wat je wilt zeggen. Want zelfs dát oefenen we met je. Zodat je weet wat je dan kunt doen. En je leert vooral hoe je je publiek positief kunt beïnvloeden en overtuigen. Verrassen. Betoveren!

Na deze training ken je jezelf veel beter en durf je meer dan ooit jezelf te laten zien en horen. Voel je vrij op het podium, voor de microfoon en leer spelen met je publiek!