Wij brengen jouw communicatiestijl in beeld.


Je wilt jouw expertise overbrengen. Leiderschap uitstralen. Richting je klanten of medewerkers. Maar hoe geloofwaardig en overtuigend ben je werkelijk? Wij zeggen: hoe congruenter, hoe efficiënter! Kom je als CEO, ondernemer of leidinggevende bij ons, dan krijg je in korte tijd de juiste tools aangereikt. Met zichtbaar en hoorbaar resultaat. Wanneer je een belangrijke presentatie moet houden, een sollicitatiegesprek hebt of meer leiderschap wenst in je communicatie. Wij weten hoe jij kunt excelleren! En dat bieden we je in een veilige, geborgen setting. 


Wij vergroten jouw impact als professional.


Of je nu directielid, journalist, politicus, CEO of manager bent. Want hoe professioneel je ook bent; je communicatie is bepalend voor je succes. Zo werken we met nieuwslezers en weermensen van NOS en RTL, directieleden van Talpa, artsen van het Radboud en Erasmus ZH, directieleden van de KvK en Univé, burgemeesters en wethouders en ICT managers.  We zijn vanuit onze expertise betrokken bij opleidingen binnen het ROC, het Saxion en diverse Academische Ziekenhuizen. Want hoe deskundig je ook bent; je communicatie is uiteindelijk bepalend voor je carrière


Hoe verloopt de planning?

Jouw tijd is kostbaar. Daarom werken we intensief en efficiënt. In de eerste training heb je een gedegen analyse te pakken. Dan weet je welk effect jouw huidige persoonlijke strategieën op je communicatie hebben. Welke indruk je maakt en of deze congruent is met je functie. En waar de winst te behalen valt. Vervolgens plannen we met jou nog twee vervolgsessies die inhoudelijk en trainingstechnisch gezien passen bij jouw einddoel. Tussen de afspraken door krijg je feedback, oefenstof en coaching online. Zie ook de download hierboven voor een schematisch overzicht. 

Wat zeggen klanten?

'Debby en Daan bedankt! Jullie adviezen en observaties hebben me enorm geholpen en ik ga met zelfvertrouwen mijn presentatie doen morgen, heb er zin in! Bewondering voor zoveel inzicht en rake opmerkingen in zo'n kort tijdsbestek. Hopelijk tot ziens'!

- Directielid Talpa -

'Ik heb geleerd mijn stem op verschillende manieren te leren inzetten vanuit de boodschap die ik wil vertellen. Ik heb Debby ervaren als een zeer doortastende, toegankelijke en eerlijke trainer. Fijn om van haar te mogen leren'.  

- Rositha Egberink, teamleider Rabobank Deventer -

'Via Den Haag kreeg ik de naam van Debby Mureau als tip. Ik ben lang op zoek geweest naar iemand die mij bij presentaties en stemgebruik kon helpen. Ik kreeg veel praktische handreikingen waar ik zelf mee aan de slag kon. Nu, jaren later, ben ik daar nog steeds blij mee'. 

 - Roger de Groot, burgemeester bij Gemeente Noordoostpolder -