Wij brengen jouw communicatiestijl in beeld.


Je wilt jouw expertise overbrengen. Leiderschap uitstralen. Je talent mag zichtbaar en voelbaar zijn voor anderen. Richting je klanten of medewerkers. Maar hoe doe je dat. Hoe geloofwaardig en overtuigend kom je over? Je non-verbale communicatie vertelt een eigen verhaal. Wij brengen dat in lijn met je functie en de doelen die je wilt bereiken. Wij zeggen: hoe congruenter, hoe efficiënter! Kom je als CEO, ondernemer of leidinggevende bij ons, dan krijg je in korte tijd mooie feedback op je energie en uitstraling. Je krijgt nieuwe tools aangereikt waarmee jouw talent meer zichtbaar en hoorbaar wordt. En dat bieden we je in een veilige, geborgen setting, met humor en efficiency. Want jouw tijd is kostbaar.  Wanneer je een belangrijke presentatie moet houden, een sollicitatiegesprek hebt of meer leiderschap wenst in je communicatie. Wij weten hoe jij kunt excelleren richting je doel! 


Wij vergroten jouw impact als professional.


Of je nu directielid, journalist, politicus, CEO of manager bent. Want hoe professioneel je ook bent; je communicatie is bepalend voor je succes. Zo werken we met nieuwslezers en weermensen van NOS en RTL, directieleden van Talpa, artsen van het Radboud en Erasmus ZH, directieleden van de KvK en Univé, burgemeesters en wethouders en ICT managers.  We zijn vanuit onze expertise betrokken bij opleidingen binnen het ROC, het Saxion en diverse Academische Ziekenhuizen. Want hoe deskundig je ook bent; je communicatie is uiteindelijk bepalend voor je carrière


Hoe verloopt de planning?

Om jouw agenda zo min mogelijk te belasten werken we daadkrachtig, intensief en efficiënt. In de eerste sessie die 2,5 uur duurt heb je een gedegen analyse en inzichten te pakken en krijg je de eerste training. Dan weet je meteen welk effect jouw huidige persoonlijke strategieën op je communicatie hebben en hoe je kunt werken aan de aandachtspunten. Je weet ook welke indruk je maakt op anderen en waar dit congruent of incongruent is met je functie en doelstellingen. Je hebt zeer concrete oefeningen waarmee direct winst te behalen valt. Vervolgens plannen we met jou nog één a twee vervolgsessies die inhoudelijk gezien passen bij jouw einddoel. Tussen de afspraken door krijg je feedback, oefenstof en word je begeleid indien gewenst. 

Wat zeggen klanten?

'Debby en Daan bedankt! Jullie adviezen en observaties hebben me enorm geholpen en ik ga met zelfvertrouwen mijn presentatie doen morgen, heb er zin in! Bewondering voor zoveel inzicht en rake opmerkingen in zo'n kort tijdsbestek. Hopelijk tot ziens'!

- Directielid Talpa -

'Ik heb geleerd mijn stem op verschillende manieren te leren inzetten vanuit de boodschap die ik wil vertellen. Ik heb Debby ervaren als een zeer doortastende, toegankelijke en eerlijke trainer. Fijn om van haar te mogen leren'.  

- Rositha Egberink, teamleider Rabobank Deventer -

'Via Den Haag kreeg ik de naam van Debby Mureau als tip. Ik ben lang op zoek geweest naar iemand die mij bij presentaties en stemgebruik kon helpen. Ik kreeg veel praktische handreikingen waar ik zelf mee aan de slag kon. Nu, jaren later, ben ik daar nog steeds blij mee'. 

 - Roger de Groot, burgemeester bij Gemeente Noordoostpolder -