Wij brengen jouw communicatiestijl in beeld.

Je wilt jouw expertise overbrengen. Leiderschap uitstralen. Je talent mag zichtbaar en voelbaar zijn voor anderen. Richting je klanten of medewerkers. Maar hoe geloofwaardig en overtuigend kom je over? Je non-verbale communicatie vertelt een eigen verhaal. Wij brengen dat in lijn met je functie en de doelen die je wilt bereiken. Wij zeggen: hoe congruenter, hoe efficiënter! Kom je als CEO, ondernemer of leidinggevende bij ons, dan krijg je in korte tijd feedback op je energie en uitstraling. Je krijgt nieuwe tools aangereikt waarmee jouw talent meer zichtbaar en hoorbaar wordt. En dat bieden we je in een veilige, geborgen setting, met humor en efficiency. Want jouw tijd is kostbaar.  Wanneer je een belangrijke presentatie moet houden, een sollicitatiegesprek hebt of meer leiderschap wenst in je communicatie. Wij weten hoe jij kunt excelleren richting je doel! 

Wij vergroten jouw impact als professional.

Of je nu directielid, medisch specialist, politicus, CEO of manager bent, je communicatie is bepalend voor je carri─Śre. Dankzij je mimiek, stemgebruik, spreekstijl, gebaren, micro-expressies, uiterlijk etc. geef je een indruk over jezelf. Jouw gedachten en overtuigingen zijn non-verbaal zichtbaar en hoorbaar. Dit wordt op onbewust niveau door anderen waargenomen. Wanneer daar incongruentie is doet dat afbreuk aan je boodschap. Het ontwikkelen van bewustwording op je non-verbale communicatie beïnvloedt de impact die je hebt op anderen. 

 


Hoe verloopt de eerste sessie?

Je ontvangt een datum, tijd en routebeschrijving via de mail en meld je bij aankomst bij de receptie van de Spinnerij. Wij halen jou dan op en gaan naar de studio van Twentify. Het eerste gesprek met jou gaat over je motivaties en doelstellingen en geeft ons de extra informatie die nodig is om resultaat te behalen. Je krijgt uitleg en nieuwe inzichten. Er wordt een screening gedaan en analyse verricht op fysiek, systemisch, psychologisch en communicatief gebied. Je krijgt nieuwe inzichten, theorieën en oefeningen aangereikt. Eventueel volgen eerste opnames op camera, met analyse en nabespreking. Je krijgt strategieën en oefenmateriaal mee om vervolgens zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

Tijdpad

Jouw tijd is kostbaar. Je wilt zo snel mogelijk resultaat behalen in een zo kort mogelijke tijd. Of misschien staat er een presentatie gepland waar je graag naar toe wilt werken. Dan plannen we jouw programma zo in dat je dat resultaat ook daadwerkelijk gaat halen. In drie sessies met tussentijdse feedback bereik je resultaat. In de eerste sessie, die 2,5 uur duurt, heb je een gedegen analyse te pakken en krijg je de eerste training. Dan weet je meteen welk effect jouw huidige persoonlijke strategieën op je communicatie hebben en hoe je kunt werken aan de aandachtspunten. Gebruikelijk is een tussenperiode van ongeveer 3 a 4 weken, zodat je het geoefende ook in de praktijk, stapsgewijs, kunt gaan toepassen. Daar helpen wij je bij. Tussentijds worden er telefonische afspraken gepland om feedback en vragen te kunnen behandelen. Dat zal ook na afloop van de training nog gebeuren, om de implementatie van het geleerde te waarborgen. 


Wat zeggen klanten?


'Twentify bedankt! Jullie adviezen en observaties hebben me enorm geholpen en ik ga met zelfvertrouwen mijn presentatie doen morgen, heb er zin in! Bewondering voor zoveel inzicht en rake opmerkingen in zo'n kort tijdsbestek. Hopelijk tot ziens'!

- Directielid Talpa -


'Ik heb geleerd mijn stem en non-verbale communicatie op verschillende manieren te leren inzetten vanuit de boodschap die ik wil vertellen. Dit heeft niet alleen effect op mijn werk maar ook daarbuiten. Erg fijn!'.           

- Rositha Egberink, Rabobank Deventer -


'Via Den Haag kreeg ik Twentify als tip. Ik ben lang op zoek geweest naar trainers die mij snel en effectief bij presentaties en stemgebruik konden helpen. Ik kreeg veel praktische handreikingen waar ik zelf mee aan de slag kon. 

 - Roger de Groot, burgemeester bij Gemeente Noordoostpolder -


Wij helpen de onderstaande organisaties.