#Missionconnectnow is een hashtag die raakt aan de kern van ons bedrijf. Het is onze ultieme droom en missie om de kracht van non-verbale,  menselijke communicatie wereldwijd te vergroten. Door meer kennis, vaardigheden en bewustzijn op het gebied van non-verbale communicatie te implementeren bewaken we deze 'tweede taal' die ons als mens gegeven is. De taal waardoor we ons kunnen hechten, verbinden en vitaler voelen. Zo blijkt uit onderzoeken dat verbinding dé fundamentele en essentiële levensbehoefte is van de mens. Iets dat bedreigd zou kunnen worden in dit digitale tijdperk, als we daar niet bewust mee aan de slag gaan. Doen we dat wél, dan brengt het ons verder dan ooit. Twentify draagt deze kennis en kunde wereldwijd uit. Over grenzen en culturen heen. Zodat mensen zich daadwerkelijk met elkaar kunnen verbinden en zich daardoor gelukkig voelen. Daar worden wij enorm gelukkig van!

Stichting Leader of Life 

Samen met één van onze partners Nolost heeft Twentify de stichting "Leader of Life" opgericht. Dit vanuit een gezamenlijk verlangen de jeugd een warm hart onder de riem te steken. Het Leader Of Life Festival (LOL In het kort) staat volledig in teken van zelfontwikkelingverbinding maken en persoonlijk leiderschap. Een team van experts gaat jou inspireren om leider te worden van jouw eigen leven. Daarnaast is het een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Tenslotte, is het Festival natuurlijk bedoeld om lol te hebben, lekker te eten en te dansen! Kortom: deze dag is echt een cadeautje voor jezelf!

Het LOL festival

Voor wie is het LOL Festival?

Het LOL Festival is voor jongeren tussen 18-24 jaar die zin hebben om op een leuke en energieke manier meer te leren over thema’s als persoonlijk leiderschap, welzijn en identiteit.


Programma LOL Festival

Het festival begint samen en wordt op een ludieke manier geopend. Daarna volgen er workshops in kleine groepen met diverse thema’s zoals mediteren, mentale & fysieke kracht, be present en nog veel meer. Er is een mogelijkheid om samen te eten en we sluiten feestelijk af!


Waar is het LOL Festival?

Het LOL Festival vindt plaats op de locatie van AFAS in Leusden, een prachtige locatie!


Deelname is gratis!

Deelname aan het LOL Festival is gratis. Voor het inschrijven verwijzen wij je door naar de site.  Klik hier om je  in te schrijven, zodra er dan een definitieve datum is voor een nieuwe editie krijg je bericht en kan je definitief inschrijven.


LOL 2021 en 2023 waren geslaagd!