Onze waarden


passie

Gepassioneerd over mensen en wat ons verschillend maakt. Een enorme passie voor communicatie en de psychologie erachter. Met het oog op de toekomstige generaties initiëren wij innovatie op het gebied van emotionele intelligentie in samenwerking met universiteiten.

samen groeien

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van relaties. De focus ligt op partnerschappen waarin waarin wij niet alleen onze waarde leveren maar waar wij ook in vertrouwen mogen groeien en innoveren. Wij zijn nauw betrokken bij de koers van de organisaties waarop wij gedegen adviezen en maatwerk kunnen leveren op het gebied van human capital.

trots

Wij zijn trots op onze klanten en partners met wie wij samenwerken. Binnen de zakelijke markt, het onderwijs en de overheid. Onze programma's en het effect daarvan worden zeer hoog gewaardeerd en dat alles is te danken aan ons prachtige team van experts. 

pioniers 

Twentify is hard op weg om een doorbraak te realiseren dankzij innovatie binnen de communicatie. Inmiddels zijn wij in Nederland een autoriteit op het gebied van non-verbale communicatie en werken wij samen met universiteiten en opleidingsinstituten. 


Onze missie


#Missionconnectnow is een slogan die raakt aan de kern van ons bedrijf. Het is onze ultieme droom en missie om de kracht van non-verbale,  menselijke communicatie wereldwijd te vergroten. Door meer kennis, vaardigheden en bewustzijn op het gebied van non-verbale communicatie te implementeren bewaken we deze 'tweede taal' die ons als mens gegeven is. De taal waardoor we ons kunnen hechten, verbinden en vitaler voelen. Zo blijkt uit onderzoeken dat verbinding dé fundamentele en essentiële levensbehoefte is van de mens. Iets dat bedreigd zou kunnen worden in dit digitale tijdperk, als we daar niet bewust mee aan de slag gaan. Doen we dat wél, dan brengt het ons verder dan ooit. Twentify draagt deze kennis en kunde wereldwijd uit. Over grenzen en culturen heen. Zodat mensen zich daadwerkelijk met elkaar kunnen verbinden en zich daardoor gelukkig voelen. Daar worden wij enorm gelukkig van!