Waar kunnen wij jouw organisatie mee helpen?


Bij Twentify zijn we graag betrokken en leveren we adviezen en trainingen op het gebied van eigenaarschap en leiderschap. Onze expertise in non-verbale communicatie gebruiken wij als tool voor onze trainingen. Zo helpen wij organisaties bijvoorbeeld met het vormen van een visie op eigenaarschap en leiderschap. 

Daar waar mensen het belangrijkste bedrijfskapitaal zijn en in de bedrijfsvisie mooie termen worden gebruikt zoals integriteit, respect, inclusie etc, wordt vaak vergeten welk gedrag daarbij past. Groei,  reorganisaties en personeelsmutaties vragen om visie op eigenaarschap en leiderschap. Om de grote uitdagingen van nu aan te kunnen is niet alleen een mensgerichte aanpak nodig, maar ook het implementeren van de vaardigheden die deze mensgerichte communicatie zichtbaar, hoorbaar en voelbaar maken.


onze unieke kracht


betrokken en op maat


We begrijpen dat elke organisatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Onze innovatieve methode stelt ons in staat om de volledige potentie van communicatie te benutten en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. 

impact


Onze trainingslijnen voor zowel groepen als individuen hebben een positieve impact op het bewustzijn van de medewerkers, de medewerkerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscultuur van de organisatie.  Het effect op samenwerking, klantgerichtheid en de werkomgeving wordt zichtbaar en voelbaar. Uit onderzoeken blijkt dat non-verbale communicatie voor 70% invloed heeft op al deze facetten. 

tools 


Onze methode integreert non-verbale communicatie op een systematische manier in bestaande communicatiemodellen, waarbij we ons onderscheiden van traditionele benaderingen. Waar anderen werken op de inhoud, focussen wij op de vorm van de communicatie. 

snel en blijvend resultaat 


Medewerkers ontwikkelen door middel van  nieuwe methodes in korte tijd bewustwording en vaardigheden op de vorm van hun communicatie, waardoor er een krachtige, positieve impact ervaren wordt op eigenaarschap en leiderschap met als resultaat betere teamdynamiek, klantrelaties en een heldere bedrijfscultuur. 


Waarom kiezen voor Twentify?


Persoonlijk en op maat

Of we nu in groepen werken of een individueel traject aangaan, Wij kijken altijd naar de individuele talenten en drives. 

Organisatie breed

Non-verbale communicatie en leiderschapsprogramma's voor directieleden, management en alle afdelingen die daar onder vallen.

Experts

Ongelimiteerde passie voor het vak waarmee we elke dag het beste uit onszelf en onze trainees halen. Onze klanten scoren ons met een 9.

In-company of op locatie

Wij zijn flexibel in onze manier van werken omdat wij begrijpen dat tijd kostbaar is. We werken op locatie naar wens, in de vorm die past. 


Hoe ziet zo'n samenwerking er uit? 


Tijdens de gesprekken met  L&D, HR en directies komen thema's naar voren omtrent het werven en selecteren van medewerkers, ontwikkeling van talent programma's, visie op leiderschap, het professionaliseren van klantcontact en sales, duurzaam werken en het bouwen van een fijne werksfeer in de teams. Vervolgens wordt gezamenlijk bepaald welke korte- en lange termijn doelen behaald mogen worden om de mensen binnen de organisatie te versterken, professionaliseren of helpen groeien. We zetten gerichte, geaccrediteerde leerlijnen in die bewustwording geven op (non-verbaal) gedrag en de vorm van communicatie. Mensen leren elkaar effectief lezen en begrijpen. Ook wordt duidelijk waar onbewust 'ruis op de lijn'  ontstaat. Dan gaat het letterlijk om mimiek, spreektempo, ademhaling en lichaamshouding, stem en spraak. Op basis van de non-verbale communicatie wordt een 0- en eindmeting gemaakt, waardoor persoonlijke groei letterlijk zichtbaar wordt. Of dat nu directieleden, het MT of andere teams binnen de organisatie betreft, men ervaart de verkregen nieuwe vaardigheden als waardevol op alle niveau's.


Wat klanten zeggen.

Lizzy Boonen Adviseur Leiderschap en Talent

Ontwikkeling Erasmus MC

'Door de zorgvuldige en positieve manier van communiceren van de trainers van Twentify hebben de artsen/PhD's geleerd hoe ze zich overtuigend kunnen profileren. Een magische ervaring, waarvoor dank!'.

Eelco Velthof. Manager HR & Communication

Odin Groep

'Twentify heeft onze leiders op verrassende en creatieve wijze laten zien wat het effect van bewuste non-verbale communicatie is op je leiderschap. Zeer leerzaam en leuk om te ervaren. Een aanrader'!  

Niels de Kind, Manager

RTL

'Twentify traint bij Buienradar voor het RTL al jaren onze weerpresentatoren voor TV. Dit gebeurt op zo’n prettige en professionele wijze dat de kwaliteit van het hele weerpresentatie team naar een hoger plan is getild'.

Leon Zeeuw - Direct sales

AFAS Software

Ontzettend leuke en leerzame training. Soms even confronterend maar vooral heel fijn dat er concrete vaardigheden worden meegegeven die direct zijn toe te passen. Bedankt Twentify!