Onze waarden


Passie

Gepassioneerd over mensen en wat ons verschillend maakt. Een enorme passie voor communicatie en de psychologie erachter, met als doel de wereld en mensen om je heen ecologisch verantwoord te kunnen beïnvloeden.

The extra (s) mile

Wij als Twentify gaan altijd een stap verder voor onze klanten. Onze studio is perfect ingericht voor de meest ultieme ervaring. Ook worden onze trainingen aangekleed met de luxe catering van Appeltjes van Oranje.

Trots

Met gepaste trots werken wij aan een toekomst waarin non-verbale communicatie wereldwijd een veel grotere rol moet gaan spelen. Of dat nu binnen het onderwijs, de zakelijke markt of overheid is. Nóg trotser zijn we dat onze klanten deze missie beleven en vol overtuiging aan anderen doorgeven.

Pioniers 

Na in 1995 de eerste stempraktijk van Nederland geopend te hebben is Twentify hard op weg om opnieuw een doorbraak te realiseren. Inmiddels zijn wij in Nederland een begrip en autoriteit op het gebied van non-verbale communicatie. Twentify heeft als missie uit te groeien tot het meest toonaangevende communicatie platform ter wereld.


Onze missie


#Missionconnectnow is een slogan die raakt aan de kern van ons bedrijf. Het is onze ultieme droom en missie om de kracht van non-verbale,  menselijke communicatie wereldwijd te vergroten. Door meer kennis, vaardigheden en bewustzijn op het gebied van non-verbale communicatie te implementeren bewaken we deze 'tweede taal' die ons als mens gegeven is. De taal waardoor we ons kunnen hechten, verbinden en vitaler voelen. Zo blijkt uit onderzoeken dat verbinding dé fundamentele en essentiële levensbehoefte is van de mens. Iets dat bedreigd zou kunnen worden in dit digitale tijdperk, als we daar niet bewust mee aan de slag gaan. Doen we dat wél, dan brengt het ons verder dan ooit. Twentify draagt deze kennis en kunde wereldwijd uit. Over grenzen en culturen heen. Zodat mensen zich daadwerkelijk met elkaar kunnen verbinden en zich daardoor gelukkig voelen. Daar worden wij enorm gelukkig van!