Breng meer leven in jouw presentatie!


Hier typen heel verhaal over de training

Dé training voor begrafenisondernemers waarmee je een onuitwisbare indruk maakt op je klanten!

Waarom?

Als je beroepsmatig te maken hebt met rouw en verdriet, wegen woorden zwaarder dan normaal. Niet alleen horen mensen wát je zegt, maar ook voelen ze hóe je het zegt. Jouw stem, non-verbale communicatie en mimiek bepalen de beleving die families overhouden aan zo'n periode. En dat zegt zich voort. 

Onze aanpak.

Vanuit onze expertise weten we hoe belangrijk congruentie is. Wat je doet en zegt moet kloppen met elkaar. Je wilt leiderschap en compassie uitstralen. Tijdens de training maken we opnames. Je krijgt feedback op je stem, gebaren, mimiek en leert dit aanpassen richting een indrukwekkend resultaat. 

Resultaat.

Jouw non-verbale communicatie komt daardoor volledig in lijn met je verbale manier van vertellen. Zodat je mensen boeit, ontroert en ook structuur en rust geeft. Jouw autoriteit en professionaliteit worden voelbaar en maken indruk! Je bepaalt daarmee je uiteindelijke resultaten binnen je onderneming. 

Deze training is geaccrediteerd door de NaVu met 24 punten. 

Wil je meer informatie ontvangen over inhoud, data en tarieven? Vraag dan hier onze informatie aan. 

Wat je collega's over de training zeggen!

Ik heb nog geen enkele vakgerichte training gevolgd die mij als uitvaartleider en als persoon zoveel heeft gebracht. Ik ben me er heel bewust van geworden hoe mijn stem, houding en lichaamstaal overkomt. Confronterend maar heel verhelderend! Het eindresultaat was verbluffend anders. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder dankzij de fijne aanpak van Debby en Daan.
Nick Kleijsen

Wat mij betreft is dit een training die iedere uitvaartleider zichzelf zou moeten gunnen. Hoe te spreken buiten op de begraafplaats, hoe de microfoon te gebruiken en hoe met gevoel te spreken, ik heb het allemaal geleerd. En de trainers maken de koppeling met wie jij bent als persoon zodat het geleerde geen kunstje wordt maar echt bij je past. Al met al een hele leuke, intensieve en waardevolle training!
Aniek ten Zende

Naar mijn mening hoort een training van deze kwaliteit thuis in de basisopleiding van iedere uitvaartverzorger. Deze training is perfect op maat voor ons vakgebied. We hebben keihard gewerkt, enorm veel nieuwe kennis gekregen en praktische oefeningen gedaan. En dat alles onder de zeer inspirerende en deskundige begeleiding van de trainers, op een geweldige locatie.
Tonny Kranenberg