Een tweedaagse training voor begrafenisondernemers.  25 PE punten - NaVu geaccrediteerd. 

Gesprekken met familieleden, spreken op de begraafplaats, leiding geven als het om praktische zaken gaat en betrokken zijn in je communicatie, je moet het allemaal maar kunnen. Het vak draait voorál en boven alles om communicatie. Twentify traint dit al meer dan 25 jaar met de presentatoren in de media, de directies van bedrijven en professionals in de dienstverlening. Na onze training kijk en luister je nooit meer op dezelfde manier naar jezelf en anderen: je bent een ervaring rijker. 

25 jaar kennis en ervaring


Waarom?

Als je beroepsmatig te maken hebt met rouw en verdriet, wegen woorden zwaarder dan normaal. Niet alleen horen mensen wát je zegt, maar ook voelen ze hóe je het zegt. Jouw stem, non-verbale communicatie en mimiek bepalen de beleving die families overhouden aan zo'n periode. En dat zegt zich voort. 

Onze aanpak.

Vanuit onze expertise weten we hoe belangrijk congruentie is. Wat je doet en zegt moet kloppen met elkaar. Je wilt leiderschap en compassie uitstralen. Tijdens de training maken we opnames. Je krijgt feedback op je stem, gebaren, mimiek en leert dit aanpassen richting een indrukwekkend resultaat. 

Resultaat.

Jouw non-verbale communicatie komt daardoor volledig in lijn met je verbale manier van vertellen. Zodat je mensen boeit, ontroert en ook structuur en rust geeft. Jouw autoriteit en professionaliteit worden voelbaar en maken indruk! Je bepaalt daarmee je uiteindelijke resultaten binnen je onderneming. 

Dag 1

Stem, spreken, presenteren

Basistechnieken stem, spraak en presentatie
Hoe klink jij en hoe komt jouw presentatie over?
Basiskennis overtuigen en beïnvloeden
De kracht van je non-verbale communicatie
Welke spreekstijlen zet je wanneer in?

Dag 2

Uit je comfortzone!

Spreekstijlen congruent toepassen 
Bewust gebruik maken van techniek
Communicatie buiten op de begraafplaats
Opnames en analyse in de professionele studio
Pak je podium - overtuiging in je presentaties


Wat kun je na deze training?

1. Je reflecteert op je eigen verbale en non-verbale communicatiegedrag en komt vanuit nieuwe inzichten en reflectie van trainers tot ontwikkelpunten in je verbale en non-verbale communicatie  en interactie. 

2. Je analyseert en oefent de geleerde vaardigheden rondom stem, presentatie en communicatie en hoe je door aandacht te hebben voor communicatiestijl de zorgvuldige keuze van inhoud, de tonaliteit, tempo en timing op familie en toehoorders kunt afstemmen. 

3. Je weet welke technieken je kunt oefenen om jezelf te verbeteren. 

4. Je weet hoe je in gesprekken die lastig zijn tot een win-win resultaat te komen. 

Twee mogelijkheden in 2024

15 & 22 april of 7 & 14 oktober

De taal van de Toekomst is een tweedaagse training waarbij je in de wereld duikt van non-verbale communicatie. Uit onderzoek blijkt dat 70% van wat je communiceert nonverbaal is en 30% inhoudelijk. Tijdens deze training leer je professioneel spreken, presenteren, afstemmen en vergroot je jouw autoriteit binnen de uitvaart branche.

De taal van de Toekomst is een tweedaagse training waarbij je in de wereld duikt van non-verbale communicatie. Uit onderzoek blijkt dat 70% van wat je communiceert nonverbaal is en 30% inhoudelijk. Tijdens deze training leer je professioneel spreken, presenteren, afstemmen en vergroot je jouw autoriteit binnen de uitvaart branche.


Wat je collega's over de training zeggen!


Ik heb nog geen enkele vakgerichte training gevolgd die mij als uitvaartleider en als persoon zoveel heeft gebracht. Ik ben me er heel bewust van geworden hoe mijn stem, houding en lichaamstaal overkomt. Confronterend maar heel verhelderend! Het eindresultaat was verbluffend anders. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder dankzij de fijne aanpak van Debby en Daan.
~Nick Kleijsen~

Wat mij betreft is dit een training die iedere uitvaartleider zichzelf zou moeten gunnen. Hoe te spreken buiten op de begraafplaats, hoe de microfoon te gebruiken en hoe met gevoel te spreken, ik heb het allemaal geleerd. En de trainers maken de koppeling met wie jij bent als persoon zodat het geleerde geen kunstje wordt maar echt bij je past. Al met al een hele leuke, intensieve en waardevolle training!
~Aniek ten Zende~

Naar mijn mening hoort een training van deze kwaliteit thuis in de basisopleiding van iedere uitvaartverzorger. Deze training is perfect op maat voor ons vakgebied. We hebben keihard gewerkt, enorm veel nieuwe kennis gekregen en praktische oefeningen gedaan. En dat alles onder de zeer inspirerende en deskundige begeleiding van de trainers, op een geweldige locatie.
~Tonny Kranenberg~