Een tweedaagse training voor begrafenisondernemers.  25 PE punten - NaVu geaccrediteerd. 


Waarom?

Als je beroepsmatig te maken hebt met rouw en verdriet, wegen woorden zwaarder dan normaal. Niet alleen horen mensen wát je zegt, maar ook voelen ze hóe je het zegt. Jouw stem, non-verbale communicatie en mimiek bepalen de beleving die families overhouden aan zo'n periode. En dat zegt zich voort. 

Onze aanpak.

Vanuit onze expertise weten we hoe belangrijk congruentie is. Wat je doet en zegt moet kloppen met elkaar. Je wilt leiderschap en compassie uitstralen. Tijdens de training maken we opnames. Je krijgt feedback op je stem, gebaren, mimiek en leert dit aanpassen richting een indrukwekkend resultaat. 

Resultaat.

Jouw non-verbale communicatie komt daardoor volledig in lijn met je verbale manier van vertellen. Zodat je mensen boeit, ontroert en ook structuur en rust geeft. Jouw autoriteit en professionaliteit worden voelbaar en maken indruk! Je bepaalt daarmee je uiteindelijke resultaten binnen je onderneming. 


25 jaar kennis en ervaringDag 1

Stem, spreken, presenteren

Basistechnieken stem, spraak en presentatie
Hoe klink jij en hoe komt jouw presentatie over?
Basiskennis overtuigen en beïnvloeden
De kracht van je non-verbale communicatie
Welke spreekstijlen zet je wanneer in?

Dag 2

Uit je comfortzone!

Spreekstijlen congruent toepassen 
Bewust gebruik maken van techniek
Communicatie buiten op de begraafplaats
Opnames en analyse in de professionele studio
Pak je podium - overtuiging in je presentaties


€797,- (ex BTW) p.p. inclusief cursusmateriaal  
maximaal 8 deelnemers per groep

(plaatsing op volgorde van aanmelding)

Heb je alles gelezen en wil je ons persoonlijk spreken? Wij horen jou graag.


Wat je collega's over de training zeggen!


Ik heb nog geen enkele vakgerichte training gevolgd die mij als uitvaartleider en als persoon zoveel heeft gebracht. Ik ben me er heel bewust van geworden hoe mijn stem, houding en lichaamstaal overkomt. Confronterend maar heel verhelderend! Het eindresultaat was verbluffend anders. Ik voel mij een stuk zelfverzekerder dankzij de fijne aanpak van Debby en Daan.
~Nick Kleijsen~

Wat mij betreft is dit een training die iedere uitvaartleider zichzelf zou moeten gunnen. Hoe te spreken buiten op de begraafplaats, hoe de microfoon te gebruiken en hoe met gevoel te spreken, ik heb het allemaal geleerd. En de trainers maken de koppeling met wie jij bent als persoon zodat het geleerde geen kunstje wordt maar echt bij je past. Al met al een hele leuke, intensieve en waardevolle training!
~Aniek ten Zende~

Naar mijn mening hoort een training van deze kwaliteit thuis in de basisopleiding van iedere uitvaartverzorger. Deze training is perfect op maat voor ons vakgebied. We hebben keihard gewerkt, enorm veel nieuwe kennis gekregen en praktische oefeningen gedaan. En dat alles onder de zeer inspirerende en deskundige begeleiding van de trainers, op een geweldige locatie.
~Tonny Kranenberg~We love to help people connect is onze missie. Twentify werkt met mensen aan het inzetten van de kracht van non-verbale communicatie. Ons doel is mensen te verbinden. Dat doen we al meer dan 25 jaar vanuit paramedische, psychologische en mediakennis. Onze 90 m2 high-end studio is specifiek ingericht op communicatietrainingen. Doelgroepen zoals o.a. politici, CEO's, journalisten en presentatoren die op hoog niveau moeten presenteren, volgen trainingen in onze studio.  Onze discrete manier van werken wordt altijd zeer hoog gewaardeerd.


Trainers Debby Mureau en Daan van der Zee

Voorheen Ad-voice & VDZ Media. Nu samen Twentify. Omdat mensen inspireren en met elkaar verbinden hun passie is! De synergie tussen Debby en Daan is merkbaar hecht en uitstekend werkbaar. Samen geven zij training in presentatie- en podiumtechnieken en weten ze de sfeer te ontspannen en verhogen. Debby vanuit haar ervaring als paramedisch stem- en presentatie trainer. Daan vanuit zijn werk als visual and creative director. Zijn kennis en visie voor de trainingen binnen de studio is onontbeerlijk voor de trainingen op camera, het podium en op locatie. In de trainingen staan thema’s als leiderschap, verbinding en beïnvloeding in de communicatie centraal.