Onze trainingen zijn innovatief, doeltreffend en gericht op leiderschap


Twentify draagt als relatief nieuwe aanbieder binnen het schoolleidersregister gespecialiseerde kennis aan op het gebied van non-verbale communicatie, waardoor niet alleen de inhoud van leiderschap, maar ook de vorm ervan bewust wordt gemaakt. Onze trainingen worden dermate gewaardeerd dat we ook binnen curricula van universitaire studies terecht komen, omdat de Europese Commissie aangeeft dat  wetenschap en kennis dichter bij de maatschappij moet komen te staan en we ons bewust mogen worden van hoe we onze kennis overdragen. Ook schoolleiders en teams maken we bewust van hoe zij daadwerkelijk overkomen op anderen en anderen vanuit bewust gedrag kunnen beïnvloeden. 


€ 2.500,-     35 pt              meer informatie  >


€ 2.750,-   40 pt                        meer informatie  >jouw collega's waarderen onze opleidingsmodules zeer positief!


Reacties van deelnemers


George in het Veld

Adjunct-directeur

'Wat heb ik genoten van de training, leerzaam maar ook confronterend. Leerzaam maar ook confronterend. Maar 'wie wil groeien, veranderen moet ook soms pijn lijden' is ook hier absoluut waar. Bijzonder knap hoe snel jullie mensen kunnen doorgronden en beschrijven. Prachtig! Dank voor de waardevolle inzichten, ik ga ze toepassen!


Kitty Engelbertink

Locatieleider

De middagen bij jullie zijn zo leerzaam en waardevol voor me. Ik heb op het randje van mijn comfortzone veel (over mezelf) geleerd. Ik wil je/jullie ontzettend bedanken voor alle enthousiasme, kennis en inspiratie. Jullie weten een sfeer te creëren waarin mensen zich veilig en prettig voelen. Complimenten! Veel succes met alles wat op jullie pad komt en wie weet kruisen onze paden zich nogmaals. Blijf jullie volgen op LinkedIn!'


Jos van Lith

Adjunct-directeur

'De missie ‘connecting people’ voel je, zie je, merk je en begrijp je als je een training volgt bij Twentify. Een unieke supercombi van personen met veel kennis over hun vakgebied, en zeer prettig en toegankelijk in omgang. Ik volgde de trainingssessie ‘overtuigen en beïnvloeden met je stem’. Naast wetenschappelijke theoriekennis (die in zeer begrijpelijke taal goed en met praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd) krijg je zonder omhaal pasklare antwoorden op je eigen effectiviteit in je communicatie, zowel verbaal als ook non-verbaal. Je krijgt gerichte feedback op je stemgebruik, je houding, je belemmeringen en je krachtige vaardigheden m.b.t. communicatie. Alles is direct in de praktijk te brengen.'