Samenwerking leidt tot innovatie

Vanuit diverse partnerschappen met universiteiten en organisaties vergroten en delen we onze kennis over de waarde en impact van EQ en bijbehorende vaardigheden. 


Onze partners


 University of Twente | Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences 

Deze faculteit doet al jaren onderzoek naar de impact van non-verbale communicatie op de werksfeer, op leiderschap en teambuilding. Dankzij samenwerking komen wederzijdse ervaringen en expertises tot nieuwe inzichten, die ons helpen zo Evidence Based mogelijk te werken.  


De Europese Commissie heeft intitatief aangemoedigd richting de Universteiten om wetenschap dichter bij de maatschappij te brengen. Zo heeft de Erasmus Universiteit dit opgepakt middels het opzetten van een Minor 'From Science to Society' waar Twentify modules voor aanlevert.
De faculteit communiceert dit als volgt: "Innovaties die relevant lijken voor de samenleving worden niet altijd met open armen ontvangen. Zou het kunnen dat we te weinig en te slecht betrokken, geïnformeerde en voorbereide maatschappelijke belanghebbenden hebben voor deze academische innovaties? Hoe kunnen we het beter doen? Hoe kunnen we de kloof tussen wetenschap en samenleving beter overbruggen? Zodat mensen elkaars taal spreken. Het gaat om jou als burger, als wetenschapper, als student, als arts, als ingenieur, jurist, boer of toekomstig beleidsmaker. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en in de wereld van vandaag moeten we daar rekening mee houden. Wij zijn 'from Science to Society' en geloven dat onderzoek, onderwijs en innovatie verantwoord, open en eerlijk moeten zijn. Om dit te bereiken, willen we graag met je praten over wat maatschappelijke impact betekent vanuit jouw perspectief. Wat betekent dit voor jouw opleiding en toekomstige carrière? Heb je jouw ware rol in de samenleving gedefinieerd? En hoe kun je duidelijk communiceren en in contact komen met verschillende belanghebbenden, zodat mensen geïnformeerd zijn en kunnen bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke problemen? Samen kunnen we elkaar beter begrijpen en polarisatie verminderen! Doe met ons mee, want jij bent de toekomst die de samenleving nodig heeft!"


Leiderschap & Talentontwikkelingsprogramma's binnen het Erasmus ZH hebben onder andere geleid tot de Female Talent Class
Lizzy Boonen heeft dit opgezet, waarbij Twentify jaarlijks haar steentje bijdraagt als het gaat om het versterken van vrouwelijke artsen/PhD's in het zich krachtig profileren en presenteren in een masculine omgeving. 


RPO / NOS/ RTL Twentify levert sinds 2011 binnen opleidingen en academies in de media presentatie- en communicatietrainingen. 


Saxion Twentify draagt studenten binnen verschillende talent programma's vaardigheden aan waar ze in hun werkende leven en bij het solliciteren direct het effect van merken.


Ziptone informeert en inspireert professionals in klantcontact op het gebied van customer service, HR en technologie.

Twentify schrijft tweemaandelijkse columns voor Ziptone op het gebied van communicatie en klantcontact. 


De Leader of Life foundation. Deze Stichting, in samenwerking met andere partners opgericht,  maakt jongvolwassenen weer leider van hun eigen leven door te helpen met persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.www.leaderoflife.nl